2 abr 2015, 20:33

Реших... 

  Poesía
272 0 0
Реших да си открадна миг 
от вечност... с него да живея.
И чуден смях... по детски чист
в очите ми да се засмее...
Реших да си открадна облак,
в небето да ме понесе...
Да гледам Слънцето там горе
как крие своето лице…
Реших листо да си открадна
от най-високото дърво...
да скрия в него малка тайна… 
Да мисля само за добро...
Реших с ръка да си отпия 
най-бистра изворна вода,
лице със нея да измия…
и да открия Светлина…
Реших да взема миг Любов
и с него вечно да обичам…
да имам всичко в тоз живот,
в което себе си обричам.
 

© Андреана андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??