10 may 2018, 19:46

Ретроградна амнезия 

  Poesía
438 3 0

Загубата на паметта
става по закона на Рибо –
от най-новите спомени
към най-старите,
как искам да не си в далечното ми минало,
ще те забравя последен.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??