May 10, 2018, 7:46 PM

Ретроградна амнезия 

  Poetry
440 3 0

Загубата на паметта
става по закона на Рибо –
от най-новите спомени
към най-старите,
как искам да не си в далечното ми минало,
ще те забравя последен.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??