Назови три неща, които можеш да видиш,
просто, със завързани очи.
-Виждам любовта, красотата и хармонията...
Назови три неща, които можеш да почувстваш,
без ръце.
- Чувствам прегръдката, огнената целувка и съдбата...
Назови три неща, които можеш да вкусиш,
просто да вкусиш.
- Свежестта, обичта и спокойствието...
Назови три неща, които можеш да помиришеш,
без обоняние.
- Мирисът на природата, любим човек и аромата на миналото...
Назови три неща, които може чуеш,
без да слушаш.
- Болката, самотата и вечната тишина...
© Йован Деспинов Todos los derechos reservados