Apr 28, 2021, 7:22 PM

Ретроспекция 

  Poetry » Free verse
360 0 0

Назови три неща, които можеш да видиш,

просто, със завързани очи.

-Виждам любовта, красотата и хармонията...

Назови три неща, които можеш да почувстваш,

без ръце.

- Чувствам прегръдката, огнената целувка и съдбата...

Назови три неща, които можеш да вкусиш,

просто да вкусиш.

- Свежестта, обичта и спокойствието...

Назови три неща, които можеш да помиришеш,

без обоняние.

- Мирисът на природата, любим човек и аромата на миналото...

Назови три неща, които може чуеш,

без да слушаш. 

- Болката, самотата и вечната тишина...

© Йован Деспинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??