22 ago 2009, 17:31

Ревнива 

  Poesía » De amor
460 0 1

В огън изгарях и се измъчвах,
душата ми се стопи от болка.
И в един момент осъзнах
колко ревнива всъщност бях.

Сърцето ми от болка се скъса,
душата ми от сълзи се прокъса.
Всички изречени напразно думи,
се забравиха помежду ни.

Но аз бях силна и тръгнах по правия път
и това от все сърце го желаех,
а ревността ми вече си отиде
и за теб вече не мечтаех!

© Катерина Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??