Ще те зърна някой празник,
как флиртуваш със мъже!
И - скандално... безобразно,
ще ти кресна насаме,
че не мога да устискам,
да те гледам как в гърди,
с мъж, нарочно се натискаш
право в моите очи!
И с ръце - край слабините,
с втренчен в тебе тежък взор,
ще те стигна из горите,
и изпаднал в страшен зор,
ще те моля на колене!
Ще ме блъснеш със ръце!
Към луната - ще погледна,
и с побъркано лице,
ще те фрасна - през устата!
Ще извадя пистолет!
Ще се гръмна - във главата!
Пред очите ти! Отпред!
Юри
Йовев
Март
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados