13 may 2009, 11:54

Ревност 

  Poesía
379 0 4

РЕВНОСТ

 

Гнездо си свила в чуждите ръце.

Болката не мога да прогоня.

Имам гневно кълбо вместо сърце.

А казват целият съм в броня.

 

Ще получа утре нова ласка,

като хапче ревност ще преглътна.

Стара обич болка ще задраска.

Миналото в черен трап ще хлътне.

 

Казват - ревност времето лекува.

Хваната в капана моята душа.

Там пустинен вятърът лудува.

 

… Живота от ревност ли руша?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??