Страшна ревност към мене ти изпитваш,
като болест впила се е в теб,
във всеки мъж противника си виждаш,
така измъчваш себе си и мен.
Повярвай ми, страхът ти е напразен,
не всеки може да се мери с теб.
Твойта нежност, обич и закрила
с друг не бих ги споделила.
Да забравим старите си грешки
и трезво да помислим над това,
че животът кратък е - и трябва
да го изживеем с много обич и без тъга.
© Жулиета Вълчева Todos los derechos reservados