Jul 15, 2010, 9:15 PM

Ревност 

  Poetry » Love
691 1 0

Страшна ревност към мене ти изпитваш,

като болест впила се е в теб,

във всеки мъж противника си виждаш,

така измъчваш себе си и мен.

 

Повярвай ми, страхът ти е напразен,

не всеки може да се мери с теб.

Твойта нежност, обич и закрила

с друг не бих ги споделила.

 

Да забравим старите си грешки

и трезво да помислим над това,

че животът кратък е - и трябва

да го изживеем с много обич и без тъга.

© Жулиета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??