6 abr 2010, 21:07

Ревност 

  Poesía » De amor
731 0 16

Ревност

 

Раздрах сърца - ридаещи отломки -

с магия запилях ги вдън земя.

И трябваше прашинка по прашинка

да търся ничком, страшно онемял.

 

А после да лепя и да подреждам -

да сътворя във всяко вечността,

със светли спомени да го зареждам

и да възраждам в унес любовта...

 

С помръкнал поглед баеше луната,

наричаше звезди със черна мощ.

Но моят смях прокуди тъмнината

и грозната червиво-злъчна нощ...

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??