12 mar 2007, 20:26

Ревност 

  Poesía
510 0 1

Ревност или нервност,
увереност или неуравновесеност,
и така тази игра на думи
може да продължи докато спре ума ми.
Но има ли смисъл да владееш
нещо -  без то да се засмее,
има ли смисъл да показваш обичта си така
сякаш чувствата ти са стена,
има ли смисъл да говориш за любовта
а да я отричаш за нечия душа,
има ли смисъл да мислиш
че ти си всичко на света,
а да криеш света
от очите на любовта,
има ли смисъл да си на седмото небе
когато до тебе притихнало дете
те гледа с очи изпълнени със зов
и питащи - Ти не знаеш ли що е любов?...

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??