3 abr 2016, 19:29

Ревност 

  Poesía » De amor
329 0 4

Ревност

 

Когато навъсени облаци тичат,

морето към себе си все ги привлича.

Старае се винаги, в такова време,

то още дъждовна вода да поеме.

 

Живее със някаква вечна надежда

солената, своя, вода да разрежда.

Дочуло мъжете, че много обичат

солени, от морската пяна, момичета.

 

То става ревниво. Бушува и стене,

на морския бряг, лежиш ли до мене.

И знаем го двамата, веднага се мръщи

когато със тебе си тръгнем към къщи.

 

Разбрало със колко любов ме даряваш

и как, че си влюбен, без думи, признаваш.

От твоите нежност и сила пленена,

целуваш и искаш ме мокра, солена.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??