6 nov 2009, 11:39

Ревност без думи 

  Poesía » Otra
539 0 7

Вечерята - мълчание,

поръсено с презрение,

винени очи -

доказани съмнения,

десертът -лицемерие,

че им се спи.

 

Лягат си по стаите,

с проблема се завиват,

жестоки есемеси

в сърцата си забиват.

 

Цял ден не си говорят,

във мислите си спорят,

отчаяно отричат,

че още се обичат.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??