Риба щука, лук, боклук...
някой, чука ти главата с чук.
Болката е тъй голяма...
тук, измама никаква да няма.
Вятър ечи, дъжд вали...
кака в тъмното се скри.
времето се промени,
всеки ден, вали, вали.
Ех,човеко как се спи?
Глад настана, мор, мори...
Булката без младоженеца
не ще, да спи...
А цветята спряха да цъвтят
мирисът изчезна чак от тях...
Носят аромати те фалшиви
от изгнили, круши, диви.
© Ангел Todos los derechos reservados