10 июн. 2019 г., 23:06

Риба,щука... 

  Поэзия
226 1 3

Риба щука, лук, боклук...

някой, чука ти главата с чук.

Болката е тъй голяма...

тук, измама никаква да няма.

 

Вятър ечи, дъжд вали...

кака в тъмното се скри.

времето се промени,

всеки ден, вали, вали.

 

Ех,човеко как се спи?

Глад настана, мор, мори...

Булката без младоженеца

не ще, да спи...

 

А цветята спряха да цъвтят

мирисът изчезна чак от тях...

Носят аромати те фалшиви

от изгнили, круши, диви.

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви ,Приятели че споделихте стиха с мен!!!Гаераиле,ИнаКалина,Силве,Марианка!!!
  • Ароматите фалшиви от изгнили, круши, диви... думите са ти щипливи!
  • Хумористично и замислящо.Думи на място!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??