(песничка за деца)
Ха-хо-хи-хих,ха-хо-хи-хих,
вирче синичко открих!
Ха-хо-хи-хих,ха-хо-хи-хих,
рибка малка улових!
Ха-хо-хе-ха,ха-хо-хе-ха,
ще я нося у дома!
Ха-хо-хе-ха,ха-хо-хе-ха,
във голямата торба!
Ха-хо-хе-хе,ха-хо-хе-хе,
котаракът да яде!
Ха-хо-хе-хе,ха-хо-хе-хе,
той голям да порасте!
Ха-хо-хи-хи,ха-хо-хиха,
ха-хо-хи-хи,ха-хо-хи-ха!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados