... рикошет на смисъла...
Навярно
си щастлив...
Без мен -
несъвършената.
Усмихвай се...
Цигара свий...
И ако някой ден
колчанът ти
от думи натежи -
прати една стрела...
Все още съм мишена.
14.10.2010г.
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados