15.10.2010 г., 14:41 ч.

... рикошет на смисъла... 

  Поезия
813 0 0


... рикошет на смисъла...


Навярно
си щастлив...

Без мен -

несъвършената.

Усмихвай се...
Цигара свий...

И ако някой ден
колчанът ти

от думи натежи -
прати една стрела...

Все още съм мишена.



14.10.2010г.

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??