8 nov 2009, 13:33

Рима 

  Poesía » Otra
1143 0 3

Всеки ден към нея копая,

всеки ден за нея ридая,

всеки ден само нея желая,

всеки ден и така - до края!

 

Срещу течението ще плувам,

само нея да мога да чувам,

само с нея знам колко струвам,

само за теб искам да римувам!

 

Само с теб светът се върти,

ти ни отваряш нови врати,

ти ни оставяш дълбоки следи

и ни напомняш за преди!

 

Само ти помагаш ми да полетя,

дори на ден да чуя само една,

покажи ми правилната врата,

и с теб съм за вечни врeмена.

 

© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??