9 ene 2011, 11:02

Рисунка 

  Poesía » Otra
649 0 12

 

Две черешки за очички,

копчето от роклята ми за носле,

отпечатък от целувка – мойте устни,

с шалче – да му топли във студа.

Нарисувах си от сняг човече.

А сега – ще си го съживя!

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??