9 янв. 2011 г., 11:02

Рисунка 

  Поэзия » Другая
689 0 11

 

Две черешки за очички,

копчето от роклята ми за носле,

отпечатък от целувка – мойте устни,

с шалче – да му топли във студа.

Нарисувах си от сняг човече.

А сега – ще си го съживя!

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??