5 mar 2013, 11:14

Рисунка 

  Poesía » Para niños
646 0 10

Рисувам върхари високи

и вятър, потеглил на път!

Рисувам цветя пъстрооки

и птици, които летят!

 

Рисувам най-топлото слънце

със светли и жарки бои!

Рисувам пшеничено зрънце,

което в земята кълни!

 

Рисувам горите, полята –

страната на моя народ!

Над нея рисувам дъгата

сред синия, чист небосвод!

 

Красива рисунката стана,

тъй скъпа за мене е тя –

от нея усмихва се мама

и нежно ме милва с ръка!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??