С изцапан в сажди показалец,
по белотата на скалата,
безумният неандерталец
рисува пак жената.
Във пещерата си студена
запалва страст в бедрата,
живот поставя във корема
и млякото налива във гърдата…
Ала моделът му съблечен,
лежи до огъня изстинал
и тялото е сухо вече…
Животът от рисунката е минал.
© Георги Динински Todos los derechos reservados
Поздрав!