Jun 30, 2008, 6:59 AM

Рисунка на неандерталец 

  Poetry » Love
776 0 7

 

С изцапан в сажди показалец,

по белотата на скалата,

безумният неандерталец

рисува пак жената.

Във пещерата си студена

запалва страст в бедрата,

живот поставя във корема

и млякото налива във гърдата…

Ала моделът му съблечен,

лежи до огъня изстинал

и тялото е сухо вече…

Животът от рисунката е минал.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??