24 jun 2008, 13:35

Рисувам... 

  Poesía
807 0 22
 

 

Рисувам

натежали мисли

и неизлечими до полуда

грехове

от тайнствени

жигосвания вечер,

разбунили безшумни

ветрове.

 

Рисувам

залезни пристрастия

и вклинвам се в утробата

на слънцето,

топяща се

в отминали причастия,

заглъхнали от жаждата

... в сърцето.

 

Рисувам

натежали мисли...

Очите ти ме парят

до полуда!

Заглъхнала съм

в тиха семенност

в очакване на твоята

присъда...

 

24.06.08

Пловдив

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??