Рисувам
натежали мисли
и неизлечими до полуда
грехове
от тайнствени
жигосвания вечер,
разбунили безшумни
ветрове.
Рисувам
залезни пристрастия
и вклинвам се в утробата
на слънцето,
топяща се
в отминали причастия,
заглъхнали от жаждата
... в сърцето.
Рисувам
натежали мисли...
Очите ти ме парят
до полуда!
Заглъхнала съм
в тиха семенност
в очакване на твоята
присъда...
24.06.08
Пловдив
© Бехрин Всички права запазени