4 nov 2008, 23:36

Рисувам 

  Poesía » Versos blancos
546 0 2

Сън-идеал.

Безпътна художничка.

Всичко накуп

оцапва съзнанието.

Деня чист и бодър

в прелитащи стихове

създавам объркано.

Получих шедьовър.

 

4.11.2008г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??