Nov 4, 2008, 11:36 PM

Рисувам 

  Poetry » White poetry
550 0 2

Сън-идеал.

Безпътна художничка.

Всичко накуп

оцапва съзнанието.

Деня чист и бодър

в прелитащи стихове

създавам объркано.

Получих шедьовър.

 

4.11.2008г.

© Ангелина Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??