23 abr 2014, 21:13

Рисувам обичане 

  Poesía » De amor
558 0 2

Рисувам обичане

Рисувам обичане.
С устни рисувам,
с върха на пръстите
по теб рисувам. 
Желания, страст,
надежда, живот,
обичане рисувам...
Рисувам безумно... Теб... 

© Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??