23.04.2014 г., 21:13 ч.

Рисувам обичане 

  Поезия » Любовна
549 0 2

Рисувам обичане

Рисувам обичане.
С устни рисувам,
с върха на пръстите
по теб рисувам. 
Желания, страст,
надежда, живот,
обичане рисувам...
Рисувам безумно... Теб... 

© Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn) 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??