4 dic 2009, 1:56

Рисувам те в мен... 

  Poesía
678 0 9

                                                                                         ... uçurum kenarında...

 

 

не върху ръцете си

 

... търся

твоите устни…

нито в косите

(нито в прелялата ръж

ни в скалите)

 

ни в тъмното нощем

нито в съня

ни в малките

капки роса…

(по гърба…)

 

и по паважа не търся

стихнала пролет

нито градя те

по вятъра в полет...

 

само за малко крада те

рисувам

с времето после

в съня ти

танцувам…

 

и не търся в ръцете си

твоите длани

нито усмивките

в шепи събрани...

 

имам думи

размили тъгата

и рисувам те

в мен...

 

под дъгата...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??