не върху ръцете си
... търся
твоите устни…
нито в косите
(нито в прелялата ръж
ни в скалите)
ни в тъмното нощем
нито в съня
ни в малките
капки роса…
(по гърба…)
и по паважа не търся
стихнала пролет
нито градя те
по вятъра в полет...
само за малко крада те
рисувам
с времето после
в съня ти
танцувам…
и не търся в ръцете си
твоите длани
нито усмивките
в шепи събрани...
имам думи
размили тъгата
и рисувам те
в мен...
под дъгата...
© Бехрин Все права защищены