14 may 2009, 19:04

Ритуал 

  Poesía » Versos blancos
353 0 3

... моето време,

на филийка -

отхапи...

с мирис

на спокойствие,

бавна песен,

в синя вечер, с алени

ивици -

сияние разплискано...

 

едно отколешно

чувство

ме обзема

с въпроси -

откакто свят светува,

вечните въпроси -

за малък ритуал

с разлистени блянове...

 

... летят мислите

към отколешни вечери,

далечна музика и 

магията  "ние"...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??