14.05.2009 г., 19:04 ч.

Ритуал 

  Поезия » Бели стихове
372 0 3

... моето време,

на филийка -

отхапи...

с мирис

на спокойствие,

бавна песен,

в синя вечер, с алени

ивици -

сияние разплискано...

 

едно отколешно

чувство

ме обзема

с въпроси -

откакто свят светува,

вечните въпроси -

за малък ритуал

с разлистени блянове...

 

... летят мислите

към отколешни вечери,

далечна музика и 

магията  "ние"...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??