Смел си,
дори когато никой не дава надежда.
Вярвам в теб-направи ме войн.
Водиш,
дори когато някой отдава омраза.
Превъзхождаш и силен и творец.
Винаги във всичко -
повече отколкото предполагаш.
В любовта сме шедьовър и съвършенство.
© Tebasile Todos los derechos reservados