Feb 25, 2021, 8:41 AM

Ритуал на войн 

  Poetry » Love, Phylosophy
380 1 0

Смел си, 
дори когато никой не дава надежда. 
Вярвам в теб-направи ме войн. 

 

Водиш, 
дори когато някой отдава омраза. 
Превъзхождаш и силен и творец. 

 

Винаги във всичко - 
повече отколкото предполагаш.

В любовта сме шедьовър и съвършенство.

© Tebasile All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??