22 nov 2009, 12:19

Ризката на моя любим 

  Poesía » De humor
624 0 18

Ризката на моя скъп любим -

реквизит от касов еротичен филм,

нарочно снежнобяла му я правя,

така съм он лайн с новините от канала.

 

Въоръжена с лупа, тайно аз следя

тенденцията модна по света,

какви ужасни гримове и червила,

не се изпират  даже с белина.

 

Подготвен с отговор на моите въпроси:

заради мен се блъскал безотказно в офиса,

днес в края на работния му ден,

възникнал спешно някакъв проблем

с модем и само той с нещата бил наясно,

но токът изведнъж угаснал,

как в тъмното към изхода се блъскали,

един връз друг се спъвали и тръшкали,

защото всеки бързал да си дойде вкъщи...

 

Изплашен е от случая и иска

да подаде оставка – „истинска”,

разубедих го със финансовата криза,

отстъпи „неохотно” -  срещу черна риза.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??