12 jun 2007, 17:56

Роден край 

  Poesía
1481 0 4
 

Виждала ли си зелените гори

на моя роден край, кажи ми?

Когато малък бях, щастливо там живях

и под вековните дървета скитах.


Реките там текат по-бистри от сълзи,

а вятърът в листата спира...

Как искам някой ден да бъдеш там със мен

и  птиците да чуем сутрин.

© Петър Димов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??