17 abr 2008, 8:43

Родена душа 

  Poesía » De amor
1011 0 4

От страст
човекът е роден,
но от любов
се ражда личността...

Душата ми
се два пъти роди...

Веднъж родена пред света:
тъй както всеки е роден...

И втори път -
когато те съзря...
 

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??