Apr 17, 2008, 8:43 AM

Родена душа 

  Poetry » Love
996 0 4

От страст
човекът е роден,
но от любов
се ражда личността...

Душата ми
се два пъти роди...

Веднъж родена пред света:
тъй както всеки е роден...

И втори път -
когато те съзря...
 

© Катерина Баева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??