Родих се отново
във същата кожа...
Но родих се във слово
и захвърлила ножа...
Ще се боря отново
но с оръжия нежни...
И без кръв и олово,
а в поезия - с думи безбрежни...
И ще обичам отново -
живота и всичко...
Ще преоткривам наново
във себе си - всяка частичка...
© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados