Рисувам твойте красоти с буквеното слово,
омайна си ти, ах, как пленяваш моите мечти!
Душа и сърце имаш ти, а то за нас българите тупти!
Историята наша разказва за теб, за всички радости, тревоги и успехи.
На нас си дадена ти, свещената земя во веки!
Аз обичам те безкрайно и се кланям пред теб,
Твойте планини, реки и гори са омайни за мен.
Аз обичам те безкрайно!!!
© Василена Жекова Todos los derechos reservados