4.04.2018 г., 13:02 ч.

Родината 

  Поезия » Акростихове
734 0 0

Рисувам твойте красоти с буквеното слово,

омайна си ти, ах, как пленяваш моите мечти!

Душа и сърце имаш ти, а то за нас българите тупти!

Историята наша разказва за теб, за всички радости, тревоги и успехи. 

На нас си дадена ти, свещената земя во веки!

Аз обичам те безкрайно и се кланям пред теб,

Твойте планини, реки и гори са омайни за мен.

Аз обичам те безкрайно!!!

© Василена Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??