13 nov 2007, 9:35

Родна 3емя 

  Poesía
886 0 4
Страна, в която роден си,
дом, във който растеш,
земя, в която се вричаш,
хоризонт на твоят стремеж.

Образи, които обичаш,
сенките, които следиш,
думите, които изричаш,
болката, която таиш.

Страна, в която загиваш,
дом, във който си сам,
земя, която обичаш,
адът, в който си.

Образи, които те търсят.
Думите, които те мразят.
Болката без да ти простят.

Страна, в която умираш,
дом, който го няма,
земя, за която проливаш
кръвта си за малко...
промяна!

© Антон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??