Животът е несравним,
погледнат от формите
на лудостта - близка
до любовно възвишение.
Дървото е изваяно със
гордост и със суета,
мъглявина и висота,
слънце, облак и вода.
Приказка шарена една,
приказка за любовта,
приказка, създадена
сред глухата си пустош.
Пусто е през деня,
тъжна е сама жената,
тъжна е сама сред словата,
проникващи в сетивата.
© Lolyy Lans Todos los derechos reservados