14.12.2017 г., 13:56 ч.

Родна природо! 

  Поезия » Еротична
634 1 0

 

 

Животът е несравним,

погледнат от формите 

на лудостта - близка

до любовно възвишение.

 

 Дървото е изваяно със

 гордост и със суета,

 мъглявина и висота,

 слънце, облак и вода.

 

Приказка шарена една, 

приказка за любовта,

приказка, създадена 

сред глухата си  пустош.

 

Пусто е  през деня,

тъжна е сама жената,

тъжна е сама сред словата,

проникващи в сетивата.

 


 

 

 

 

 

© Lolyy Lans Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??