Ще се завръщам винаги при теб,
мой дом и мое родно място!
Когато на тъга съм в плен,
щастливото си детство помня ясно!
Обгрижвана от майчините ласки,
спомени между четирите стени,
закрилата на родното място,
нищо не може да замени!
Тук се чувствам защитена.
Вярата в доброто се възроди!
И няма в цялата вселена
по-мили светли и щастливи дни!
© Дора Гочева Todos los derechos reservados