16.01.2022 г., 20:35 ч.

Родно място 

  Поезия » Свободен стих
426 0 0

Ще се завръщам винаги при теб,

мой дом и мое родно място!

Когато на тъга съм в плен,

щастливото си детство помня ясно!

 

Обгрижвана от майчините ласки,

спомени между четирите стени,

закрилата на родното място,

нищо не може да замени!

 

Тук се чувствам защитена.

Вярата в доброто се възроди!

И няма в цялата вселена

по-мили светли и щастливи дни!

 

 

 

 

© Дора Гочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??