10 oct 2018, 14:01  

Родопска вечер 

  Poesía » Del paisaje
342 0 2

РОДОПСКА ВЕЧЕР

 

(2-6)

 

Край мен сгъстява се полека мрака,

Звездите никнат – сякаш са цветя,

цъфтящи ароматно в пустошта,

красящи на Земята похлупака.

 

След туй изгрява в ангелска премяна

обгърнатата в светъл скреж Луна

и Тя усмихва се като жена,

която е от всекиго желана.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??